Meat Nati 054-8158182
חווית בשרים עסיסית במיוחד. בסדנא זו נלמד ליישן בשר, להכין מרינדות שונות לנתחי עוף ונלמד גם שיטות ודרכים שונות של צליית בשר הן על גריל פחמים פתוח והן על פלנצ'ה (מחבת יציקת פלדה לצליית סטייקים)
בואו ללמוד הכל על אומנות השליטה והחיתוך של הכלי הנחשב ביותר במטבח. בסדנא זו נלמד על שיטות חיתוך שונות והתאמת סוגי הסכינים הטובים לצרכינו.
בתחילת סדנת הפסטה נלמד איך להכין בצק לפסטה, נלמד לרדד את הבצק במכונת הפסטה האיטלקית ולבסוף נלמד להכין מהבצק רביולי במילוי בטטה ופטוצ'יני. נלמד גם להכין את הרטבים שעוטפים את הפסטה: רוטב עגבניות איטלקי, רטוב שמנת ופטריות ורוטב עשבי תיבול.
סדנת קולינריה חורפית. את סדנת הקדירות נקיים אצל הקדר ונלמד להכין קדירות חימר. לאחר הכנת הקדירות נלמד לבשל איתן מגוון תבשילים המתאימים לבישול בקדירות.
סדנת טבע אמיתית. סדנת הפוייקה הינה סדנא שבה כל אדם יוכל לבטא את עצמו בעשיית סוגים שונים של בשר, ירקות שורש למיניהם ושאר ירקות ועשבי תיבול טריים הנכנסים לתוך סיר פלדה יצוק ומתבשלים בתהליך איטי ארוך.
סדנא זו ייחודית ויכולה להיות גם סדנת יום הולדת מהנה, לגבש ולחבר את הילדים בעשיית אוכל שהם אוהבים. פיתות בטבון, שניצל פריך, פסטה עגבניות אדומה ופיצה דקה הם רק חלק קטן מהאוכל שילדים אוהבים. בסדנא זו נעבוד אנו עם הילדים, ניתן להם לעשות את האוכל שהם בוחרים כאוות נפשם וננסה להגשים את חלומם.