Meat Nati 054-8158182
נתי אבידור הוא שף ומפיק אירועים עם היסטוריה עשירה של 20 שנות פעילות קולינרית. "הכל התחיל עוד בגיל 13 כשהגעתי לחוות 'באבא-יונה' בעמק החולה", הוא מספר, "שם ראיתי לראשונה גריל פחמים עצום בגודלו, מדורה לוחשת שמסביבה בשר צלוב, חביות יין מתיישנות, אורחים המתענגים על בשר משובח, יין הנמזג מחבית עץ האלון, מוסיקה לטינית ואווירה משובחת. החוויה הרב חושית הזו גרמה לי להבין שזה ייעודי ואת זה אני רוצה ללמוד!" כמה ימים לאחר מכן, מצא את עצמו אבידור על ארגזי ירקות (כי הוא לא הגיע לגובהו של הגריל עצום המימדים) והחל להיות שותף פעיל בתהליך צליית הבשר. ככל שהתמיד בחוויה נחשפה בפניו תשוקתו האינסופית לעשיית אוכל בכלל ולעשיית בשר בפרט. "באחד הערבים", מוסיף נתי, "בעודי נער מתבגר - נפלה בחלקי הזכות להכיר את 'פמפה' שהיה ועודנו עילוי בכל הקשור לבשר. באותו הערב ממש הבנתי שמצאתי מורה. פמפה, בהמון רצון ללמד ולהעביר את הידע שלו, הציע לי להצטרף ולעשות עימו אירועים. מצאתי את עצמי מפיק איתו ערבי אסדו בכל רחבי הארץ, ממקומות מאתגרים בטבע ועד לגינות בתים. פשוט חיינו אירועים!" לאחר 10 שנים של אינספור אירועים, פריסות שטח, בריתות, בר ובת מצוות, חתונות וימי הולדת החליט נתי להקים בית קפה ומסעדת בשרים. המסעדה זכתה להצלחה רבה אך כעבור כמה שנים נתי החל מתגעגע לתקופת האירועים. כשנשאל למה החליט לעזוב את עולם המסעדות השיב: "הבנתי שיש משהו שאני נמשך אליו בעולם האירועים מעבר למסעדנות ושנולדתי להפיק אירועים ובעיקר להכין בשר. ההפקה, הבשר, הציפייה לשמח, לרגש, להבריק וכמובן לעשות את מה שאני יודע הכי טוב גרמו לי להקים את "החברה המופלאה". את נתחי הבשר הנבחרים בקפידה מביא נתי מהמפטמות המובחרות של גידולי רמת הגולן. לאחר תהליך יישון קפדני ומבוקר של הבשר הוא נוסע לאחד מיקבי הבוטיק בגליל בכדי להביא יינות מובחרים, וזהו, נתי וחברת הקייטרינג המופלאה שהקים "החברה המופלאה" בדרך להפיק עוד אירוע מרתק . אז לכל אירוע, מאירוע קטן ואינטימי ועד לאירועים גדולים, אין מה לחשוב יותר מדי, טלפון אחד לחברת "החברה המופלאה" ונתי יישמח להעמיד לרשותכם את הניסיון הרב שצבר ואת חברת הפקות האירועים שלו שעומדת בסטנדרטים הגבוהים שלכם תוך שאיפה למצוינות ללא פשרות! האירוע הבא שלכם יהיה חוויה בלתי נשכחת!